Александар Станојевић и шест играча у Партизановом "Клубу 100"

БЕОГРАД: Тренеру Партизану Александру Станојевићу, који је у два мандата на клупи црно-белих, водио више од 100 утакмица, уручено је данас посебно признање.
a
Фото: Youtube Printscreen

Осим Станојевића, у "Клубу 100" од бивших тренера који су водили Партизан од распада бивше Југославије до данас још су само Љубиша Тумбаковић, Владимир Вермезовић и Мирослав Ђукић.

Међу лауреатима "Клуба 100" су и играчи Лазар Марковић, Александар Шћекић, Слободан Урошевић, Александар Миљковић, Иван Обрадовић, као и Сејдуба Сума, који је трећи странац у историји клуба са одиграних 100 и више утакмица, уз Ламина Дијару са 151 и Алмамија Мореиру са 132 утакмице.

Председник ФК Партизан Милорад Вучелић честитао је свим лауреатима.

"По жељи нашег шефа стручног штаба, који поштује светост игре и не жели да утакмицу ремети било каквим свечарским пригодама, одлучили смо се да на овај начин одамо неку врсту признања. У скоро осам деценија дугој историји Партизана нема много играча и тренера који су забележили овај број наступа, ја вам честитам од срца, а знам да знате каква је то част. Желим вам да имате још много утакмица и да забележите нове јубилеје", рекао је Вучелић за клупски сајт.

Сви играчи и тренер Станојевић су добили потписане дресове са бројем 100, а Станојевићу је уручена и плакета - ретро дрес из 1966. године са бројем 7, који је носио као играч.

 

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести