Андрија Живковић: Пуни смо снаге, унећемо свежину у тим

Пред репрезентацијом Србије налази се друга провера за Светско првенство у Русији, са Боливијом, 9. јуна од 18.00 на стадиону Меркур Арена у Грацу.
Andrija Zivkovic/FSS
Фото: Фудбалски савез Србије/Андрија Живковић

Фудбалер Бенфике Андрија Живковић изнео је утиске о мечу са Чилеом.

-Недостајало нам је мирноће у организацији. Морамо што боље да се спремимо за Костарику, надам се да ћемо све ускладити до прве утакмице на Мундијалу. Боливија је борбена екипа, доста трче као и све екипе данас, а на нама је да дамо све од себе да остваримо бољи резултат него против Чилеа. Имамо добру атмосферу, добре момке и стручни штаб. Немамо никаквих проблема. Ми млађи се уклапамо. Биће све у реду – истакао је Живковић.
У Бенфики је централни везни, а у репрезентацији крило.

-То је скроз друга ствар. Раније сам играо у средини и у омладинској школи Партизана, па сам прешао на крило. Волим и једно и друго, исто ми је.
О очекувањима на Мундијалу.
-Осећа се мало трема. И то позитивна. Један сам од најмлађих у екипи и једва чекам да видим како изгледа играти са А репрезентацијом Светско првенство. Мислим да Радоњић и ја можемо да уђемо око 70. минута и преломимо меч у нашу корист. Ми као најмлађи смо ту да донесемо свежину, јер смо пуни снаге. Све што се буде тражило од нас покушаћемо да испунимо – закључио је Андрија Живковић.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести