Бачка спремна за дуел са Радничким: Паланчане бод води у елиту

Бачку Паланку већ неколико дана дрма фујдбалска грозница, јер је овдашњи прволигаш само на корак од повратка у Суперлигу.
backa
Фото: ОФК Бачка

Плаво-белима у сутрашњем, последњем колу Прве лиге, у мечу са Радничким из Пирота, недостаје само бод да овере пласман у елиту. Паланчани су у наставку првенства, до прекида због вируса, забележили две победе и реми и стигли до трећег места на табели, уз то у та три меча нису примили гол.

- Спремно смо ушли у наставак првества са јасним циљем да се вратимо међу наше најбоље клубове – каже тренер Дејан Рађеновић. - Стигли на врата елите, преостало је да направимо још само једн мали корак и верујем да ћемо у дуелу са Радничким освојити тај бод и прескочити и последњу препреку у хитању ка циљу. 


Улазак бесплатан

За сутрашњи меч између Бачке и Радничког из Пирота капије Стадиона  “Славко Малетин - Вава” биће широм отворене, неће се наплаћивати карте, па се очекују да ће трибине бити дупке пуне. Утакмица почиње у 17.30 сати.


Јесенас у Пироту Раднички је славио чак са 3:0, што је озбиљно упозорење за  Паланчане. 

- У Пироту су нас потпуно надиграли. Сматрам  да је Раднички по приказаним играма током првенства међу шест најбоњих екипа у лиги и јасно је да нам неће бити лако. Али, играмо у Бачкој Паланци, пред својим навијачима, очекујемо пун стадион и  верујем у наш успех – оптимсита је Рађеновић.  

Атмосфера у тиму Паланчана је одлична, минулих неколико дана фудбалери су добро тренирали и с оптимизмом очекују дуел са Пироћанцима. Очекује се да ће тренер Рађеновић указати поверење тиму који је добро играо против Земуна: Милојевић, Томовић, Лукић, Пантић, Шкорић, Ратковић, Јовановић, Алексић, Жакула, Ђорђевић, Драгачевић.      

Г. К.

EUR/RSD 117.1544
Најновије вести