Бајерн ипак заинтересован за Роналда?

МИНХЕН: Фудбалер Манчестер јунајтеда и португалски репрезентативац Кристијано Роналдо би ипак могао да настави каријеру у Бајерну, тврди немачки "Билд".
ronaldo
Фото: Tanjug (AP Photo/Efrem Lukatsky)

Један од челника Бајерна Оливер Кан одбацио је јуче могућност да Роналдо дође у редове шампиона Немачке, јер се не уклапа у филозофију клуба из Минхена.

Међутим, немачки медији тврде да је руководство Бајерна у међувремену променило мишљење.

"Челници Бајерна интензивно расправљају о Роналду. Главна тема је повраћај новца, који би био уложен у португалског фудбалера, као и зарада на евентуалном доласку Роналда у Бајерн. Руководство Бајерна расправља о томе колико би трансфер Роналда донео клубу у погледу видљивости на друштвеним мрежама, као и колико би се дресова са презименом португалског фудбалера продало у Немачкој и широм света", наводи "Билд".

Роналдо се пре неколико дана вратио у Манчестер пошто је из породичних разлога пропустио предсезонске припреме клуба по Азији и Аустралији.

"Дејли мејл" је пренео данас да је португалски фудбалер одлучан у жељи да оде из Манчестер јунајтеда, а то је синоћ још једном саопштио менаџеру "црвених ђавола" Ерику тен Хагу.

Португалац се не мири са чињеницом да ће ако остане у Манчестер јунајтеду први пут у каријери прескочити сезону у Лиги шампиона, али руководство "црвених ђавола" покушава да га убеде да остане у клубу са "Олд трафорда".

Он има уговор са Манчестер јунајтедом до јуна наредне године, а менаџер славног фудбалера Жорж Мендеш већ недељама покушава да му пронађе нови клуб.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести