Бараж за српску лигу Војводина: Војводина 1928 и Слога изједначено

Војводина 1928 - Слога 1:1 (0:0)
e
Фото: pixabay.com

ПЕРЛЕЗ: Игралиште “Испод млина”, гледалаца 1000, судија: Калафат (Нови Сад). Стрелци: Влаучин у 76. за Војводину, а Нинковић у 58. минуту за Слогу. Жути картони: Јефтић, Богдановић, Калајџија (Војводина), а Видовић, Нинковић, Рајчањи, Кемењ (Слога).

ВОЈВОДИНА: Чанак 7, Џајски 8, Јешић 7, Јефтић 8, Богуновић 7, Калајџија 7 (Шемић 8), Кнежевић 7 (Гинић), Нинић 7, Малбашки 7, Влаучин 8, Живанов 7.

СЛОГА: Лебовић 7, Венић 7, Штрбац 7, Кемењ 7, Видовић 7, Милошевић 7, Лучић 7, Нинковић 8 (Вукас), Рајчањи 7 (Стојшић), Сазданић 7 (Кнежевић), Пурић 7.

У отвореној и бескомприсној игри оба састава јер улог је био велики. У првој утакмици у Чонопљи је био 2:2, да би у данашњој игри домаћи били бољи, али су на крају ипак стигли до жељеног нерешеног резултата и пролазе у финале са ЧСК Пиваром из Челарева.

После добре и брзе акције у 14. минуту Живанов је одлично шутирао са 20 метара, али се истакао Лебовић и лопту скренуо у корнер. Да би у 21. минуту Нинковић са 20 метара шутирао, међутим Чанак је био на висини задатка. Мирослав Џајски је опробао шут са 30 метара, Лебовић је некако успео да је заустави, одбитак преузима Малбашки, али се није снашао. У другом делу сусрета после врло добре контре Пурић је шутирао, али Чанак је био на висини. Да би у 55. минуту Нинић био сам испред Лебовића, али није реализовао шансу. У 58. минуту слободан ударац за госте из Чонопље. Лопту намешта искоса са око 25 метара Вук Нинковић и оштрим шутем лопта је некога окрзла и завршила у супротном даљем углу за вођство гостију.

Домаћи врше притисак да би у 76. минуту млади Шенић изврсно прошао по левој страни и још боље центрирао а Горан Влаучин ефектно главом погађа мрежу за изједначење. Било је још покушаја са обе стране, међутим није дошло до промене резултата, а по завршетку утакмице велико славље домаћих играча и навијача.

Ж. Марковић

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести