Бараж за Војвођанску лигу југ: Нови Сад домаћин Јадрану

Са пуно оптимизма отишли су фудбалери Новог Сада на прву утакмицу баража за попуну Војвођанске лиге југ у Голубинце. Доживели су минимални пораз (0:1), а по речима тренера Дејана Вулетића пропустили су прилику да остваре повољнији резултат за данашњи реванш на Детелинари.
lopta_u_mrezi_1
Фото: Dnevnik.rs

- Недостајало је мало више концентрације у фази напада и спортске среће да извучемо повољнији резултат. Росићев шут из слободног ударца погодио је место где се спајају пречка и статива, а у  последњих десетак минута имали смо играча више и нисмо успели да изјеначимо – каже Вулетић.

Прилика за поправни је данас на Детелинари.

- Навијачи ће сигурно доћи у великом броју да нас подрже у настојањима да се домогнемо финала. Јадран није примио гол што је његова предност, али се надам да ћемо резултатски заостатак надокнадити и на крају тријумфовати. Од играча који буду истрчали на терен тражићу максималну концентацију и беспоштедну борбену за сваки педаљ терена. Имамо квалитетнији састав и верујем да ћемо ми проћи у финале – најавио је Вулетић, који може да рачуна и на опорављеног Милана Ђанковића.

Реванш утакмица баража између Новог Сада и Јадрана игра се на Детелинари са почетком у 17,30 часова. У случају истоветног резултата изводић се једанаестераци.

М. Поповић    

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести