Бечеј доводи некадашње омладинце Војводине

Фудбалски српсколигаш ОФК Бечеј најавио је додатну селекцију током зимског прелазног рока и, како ствари стоје, није одустао од тога.
1
Фото: Dnevnik.rs

Прво је постигнут договор с двојицом Врбашана, бочним нападачем Луком Крајиновићем (21) и задњим везним Илијом Тутњевићем (25), а ових дана постигнут је договор и са тројицом играча који су прошли школу суперлигаша Војводине и у сениорској конкуренцији калили се у другим клубовима.

- Договорили смо се с Анђелом Качавендом (21), који је прави ол-раунд играч, може да игра на позицији бека, штопера и у везном реду. Током минуле јесени носио је дрес српсколигаша Дунава из Старих Бановаца, а био је и члан украјинске Таврије. Други играч је Небојша Павловић (22), који игра у везном реду и стиже из беочинског Цемента, а  трилинг Вошине деце заокружује млади голман Ранко Пушић (20), који је јесенас стицао искуство бранећи за Слогу из Темерина. Остаје нам да видимо каква је даља судбина голгетера Милоша Зличића, јер, ако пронађе нови клуб, мораћемо да ангажујемо и квалитетног нападача - рекао је Милан Белић, шеф стручног штаба Бечејаца.

Нови доласци  условљавају и одлазак одређеног броја играча. Први је папире узео штопер Урош Миленковић, на позајмицу ће вероватно Стеван Адамек, а на чекању су голман Душан Војводић и још неколицина момака који су јесенас имали мању минутажу.

Управа бечејског српсколигаша вредно ради, већ је повукла неколико конкретних потеза, а како сада ствари стоје екипа би на пролеће могла да буде јача у односу на ону из јесени.

        Текст и фото: В. Јанков

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести