Бечејци данас дочекују екипу Будућности из Добановаца

Први круг лигашког дела такмичења није донео очекиване резултате фудбалском прволигашу са Тисе и цех је, како то обично бива, платио тренер Бранко Савић.
fudbalska lopta
Фото: Dnevnik.rs

Разишли су се Бечејци и млади тренер споразумно, чак пријатељски, јер је Зрењанинац својим професиналним приступом раду уверио Бечејце да летос нису погрешили у избору тренера, али се нису све коцкице сложиле и мозаик није био по мери обе стране. У таквим ситуацијама, обично се спроводи „шок терапија“ одласком тренера. Хоће ли то донети помак у редовима бечејског прволигаша, остаје да се види.

„Ни „шок терапија“ не успева увек, али верујем да су играчи схватили да нису увек имали прави приступ утакмици и да ће се кориговати. Имамо повољнију ситуацију пред данашњу утакмицу, јер је Рахић одрадио суспензију, Лазић и Ердељан су се опоравили од повреда, а и Дражић, који је недељну утакмицу напустио  пре краја због ударца у пределу лица, редовно тренира. Једино је ван строја Дабижљевић, који се жали на повреду задње ложе. Скоцкаћемо састав који ће бити спреман да изгара на терену свих 90 минута, а не да игра сат времена као против Бежаније. Једино тако можемо да рачунамо на успех против Будућности из Добановаца“, рекао нам је тренер Бечејаца Далибор Новчић.

Вољом ФСС други круг лигашког дела Прве лиге Србије креће из Бечеја, где ће данас од 13 сати момци са Тисе угостити Будућност из Добановаца. У првом кругу Бечејци су победили минималним резултатом 1:0, а стрелац јединог гола био је Стефан Цвијић. 

В. Јанков

EUR/RSD 117.1262
Најновије вести