Бечејци осокољени победом путују у Земун

Септембарска серија, које се не сећају радо је  иза Бечејаца.
PLS
Фото: Dnevnik.rs

Све мисли су окренуте ка актуелној октобарској. Први су Земунци. Ако са њима резултатски добро крене, онда је прилика да се настави у истом ритму и тиме побегне из опасне зоне.

- Гледао сем Телеоптик. Млада су екипа, али квалитетна. Негују пас и игру, слично нама, те ћемо моћи да играмо са њима. Наравно, потребно је да поновимо борбеност из последња три окршаја и квалитет игре из првог полувремена против Крушевљана, па да с правом навијачи чекају лепе вести из Земунела - каже шеф стручког штаба Бранко Савић.

Победа, после пет везаних пораза, против „чарапана” вратила је самопоуздање момцима са Тисе, па осокољени с потребном дозом самопоуздања чекају данашњи сусрет.

- Одавно нисмо играли као првих 45. минута против Трајала, зашто то не бисмо поновили. Ривал је по мери, може се са младићима партизанове фудбалске школе надигравати, а у томе би наше искуство требало да буде пресудно - оптимиста је „јединица” са Тисе Марко Живков.

Ваља додати да ће Бечејци у октобру имати ривале према свом губеру. Јер, у досадашњом току прволигашког каравана састајали су се са аспирантима за Суперлигу. Сада ће одмерити снагу са екипама, које ће, бити у плеј-ауту, па је то прилика да се поправи бодовни салдо. Меч између Телеоптика и Бечеја игра се данас од 15 сати на стадиону у Земунелу.

В. Јанков

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести