Бечејци у Старој Пазови остварили победнички хет-трик

Фудбалери с Тисе добро су схватили поруку тренера Бранка Савића да ништа не обећавају, већ да на терену освајају.
В. Јанков/Милош Савановић (десно) постигао два гола у Старој Пазови
Фото: В. Јанков/Милош Савановић (десно) постигао два гола у Старој Пазови

Укњижили су против Јединства из Старе Пазове трећу узастопну победу у новој сезони и, с максималним бројем бодова, чекају нове изазове. Вољом жреба, први ће да уследи поново у судару са Старопазовчанима. Овога пута ће на свом терену играти са Фениксом 1995, ривалом који стиже са, такође, максималним учинком из прве три рунде. Према томе, прави дерби 4. кола српсколигашког каравана играће се у суботу, на стадиону крај Тисе у Бечеју.

- Победили смо убедљиво у суботу, али желим да нагласим да Јединство има младу и фудбалски школовану екипу - рекао је Бранко Савић, учитељ екипе из Бечеја. - У првих пола сата није нам било лако, а онда је наше искуство дошло до изражаја и, после две пропуштене прилике, Савановић је постигао водећи гол.  Пре самог одласка на одмор и Томчић се уписао у листу стрелаца, па смо наставак отворили мирније, поготово након што је Савановић постигао и трећи погодак. Имали смо доминацију у игри и отворила се могућност да пружим прилику и осталим играчима.

Сама чињеница да голман Бечејаца Исидор Милованов ни једанпут није морао да интервенише и да је остао неоцењен, довољно казује да се Старопазовчани нису много питали. Насупрот њима, поред три гола, Бечејци су пропустили још пар лепих прилика, а радује голгетерски ритам Милоша Савановића. Четири гола која је постигао у три утакмице, учинак је који потврђује добар посао управе и избор у прелазном року.

Што се тиче предстојећег сусрета с одличним тимом Феникса 1995, нема сумње да ће суботња утакмица привућу пажњу љубитеља фудбала у читавом Потисју, а и шире, па се очекује да трибине Градског стадиона буду тесне да приме све заинтересоване.      

Текст и фото: В. Јанков

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести