Бекам зове Роналда у Интер из Мајамија

ЛОНДОН Бивши енглески репрезентативац и власник МЛС франшизе Интера из Мајамија Дејвид Бекам заинтересован је да по завршетку Светског првенства ангажује фудбалера Манчестер јунајтеда Португалца Кристијана Роналда, преносе британски медији.
ronaldo
Фото: Tanjug (AP Photo/Efrem Lukatsky)

Бекам је већ контактирао менаџера португалског фудбалера Жоржа Мендеша, који је наводно најавио могућност да се Роналдо после Мундијала пресели у Америку.

Роналдо је пре неколико дана дао интервју британском новинару Пирсу Моргану, који је изазвао потресе у енглеском клубу. Португалац је рекао да се осећа изданим од стране Манчестер јунајтеда и истакао да су покушали да га отерају са "Олд трафорда". Он је истакао да не поштује Тен Хага и додао да породицу Глејзер, која је власник Манчестер јунајтеда, не интересују спортски резултати клуба.

Британски медији наводе да Роналдо сада тражи излаз из клуба, а једна од могућности је и прелазак у МЛС лигу. Он има уговор са Манчестер јунајтедом до краја сезоне, а тренутно се са репрезентацијом Португалије припрема за СП у Катару.

EUR/RSD 117.1544
Најновије вести