Бен: Дошао сам да играм и због Милојевића

БЕОГРАД: Нови фудбалер Црвене звезде Бен изјавио је данас да му је драго што је дошао у највећи српски клуб и што отвара нову страницу у каријери.
ben, fk crvena zvezda
Фото: Ben, foto: FK Crvena zvezda

"Драго ми је да сам овде, Звезда је највећи српски клуб. Част ми је да будем део породице и отворим нову страницу у Србији после завршеног посла у Грчкој", рекао је Бен на промоцији на стадиону Рајко Митић.
Он је са Звездом потписао двоипогодишњи уговор, а носиће дрес са бројем 31, исто као у Олимпијакосу. 
"Главни мотив доласка у Звезду је сам фудбал. Осим тога тренер и Лига Европе су два фактора због којих сам се одлучио да дођем овде. Долазак у клуб ми је олакшан познанством са Милојевићем, али то ме неће привилеговати у односу на саиграче, мада очекујем да ћу имати већу минутажу после лоше завршене епизоде у Грчкој." 
Према његовим речина може да игра на свим позицијама, а од тренера зависи улога у тиму. 
"Звездина историја је много боља од Олимпијакосове, мада су Грци финансијски моћнији. Дарко Ковачевић ме је посаветовао да дођем у Звезду јер је то добра одскочна даска у каријери. Такође, од српских саиграча у Олимпијакосу сам чуо да је ово првенство веома борбено, поручио је интернационалац са Коморских острва.

Хајдин друго Звездино зимско појачање

Досадашњи фудбалер суботичког Спартака Стефан Хајдин потписао је данас уговор са Црвеном звездом и вратио се у клуб где је у млађим категиријама провео пет година.
Он ће појачати конкуренцију на позицији левог бека где су Милан Родић и Душан Анђелковић.
"Спреман сам на рад, дисциплину и да се посветим максимално. Те навике нису проблем, трудићу се максимално да испуним очекивања клуба", рекао је Хајдин, који ће носити дрес са бројем 34.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести