Бобић "љут" на Јовића: Обећао ми је хет-трик против Интера

МИЛАНО: Српски голгетер Лука Јовић, стрелац у победи Ајнтрахта над Интером (1:0), обећао је пре меча у Милану да ће срушити Италијанског великана, открио је спортски директор Фреди Бобић.
jovic, epa
Фото: Luka Jović, foto: EPA (DANIEL DAL ZENNARO)

Међутим, Бобић је кроз шалу истакао да је љут на српског репрезентативца јер није у потпуности испунио обећање дато да ће остварити хет-трик.

"Мало сам љут. Обећао ми је три гола пре меча, требало је да добијемо 3:0, 4:0 или 5:0. Од првог до последњег минута смо контролисали утакмицу" , рекао је Бобић, а преноси Кикер.

Хвалоспеве на рачун Јовића дао је и голман Ајнтрахта Кевин Трап.

"Јовић је био одличан, иако је могао да буде стрелац још једном или два пута. Можемо да будемо поносни, али не смемо да паднемо у еуфорију", закључио је он.

Колико је добар био Лука Јовић на култној "Ђузепе Меаци" говори и податак да му је најтиражнији немачки лист Билд дао оцену 1, што је највиша могућа код њих.

"Победник меча. Био је константна невоља за Интер и борио се до исцрпљености", стоји у образложењу.

У Милану су Јовића гледали скаути Барселоне, која је највише заинтересована у конкуренцији Реал Мадрида, Манчестер Ситија, Челсија и минхенског Бајерна за трансфер од око 60 милиона евра.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести