Британски медији: Роналдо тајно преговара са Бајерном?

ЛОНДОН: Фудбалер Манчестер јунајтеда Кристијано Роналдо и његов менаџер Хорхе Мендеш, тајно су се састали прошле недеље са представницима Бајерна како би договорили прелазак португалског репрезентативца у немачки клуб, преноси британски "Дејли мејл".
ronaldo
Фото: Tanjug (AP Photo/Efrem Lukatsky)

Роналдо жели да у јануару наредне године напусти Манчестер јунајтед, који такође жели што пре да се реши португалског фудбалера. "Дејли мејл" наводи да Португалац жели да настави каријеру у клубу који игра у Лиги шампиона.

Челници клуба са "Олд трафорда" су огорчени на Роналда због интервјуа који је дао британском новинару Пирсу Моргану.

Португалски фудбалер Роналдо је у овом интервјуу, између осталог, рекао је да га је Манчестер јунајтед издао покушавајући да га отера са "Олд трафорда". Португалски фудбалер је истакао и да не поштује менаџера енглеског клуба Ерика тен Хага.

Британски медији подсећају да Роналдо има уговор са Манчестер јунајтедом до краја сезоне. Челници Бајерна су пре неколико месеци потврдили да су разматрали могућност да ангажују славног португалског фудбалера, али су одустали пошто се играч Манчестер јунајтеда не уклапа у филозофију немачког клуба.

Роналдо се синоћ прикључио репрезентацији Португалије на припремама за Светско првенство у Катару.

EUR/RSD 117.1544
Најновије вести