Будућност славила у Ужицу против Партизана у пријатељском дуелу

Фудбалери Партизана поражени су од подгоричке Будућности 1:0 у Ужицу, у првом припремном мечу овог лета.
lopta tanjug.jpg
Фото: Dnevnik.rs

Тренер Саво Милошевић је у два полувремена користио потпуно другачије поставе које су диктирале ритам, али није било завршног паса, мада ни срећа није послужила црно-беле јер су два пута похађали оквир гол.

С друге стране, Подгоричани су искористили прву шансу у 12. минуту и преко Михаила Перовић стигли до победе.

Експедиција ФК Партизан се враћа у Београд у среду, а затим следи пут у Републику Српску на пријатељски меч са екипом Звијезда 09 у месту Угљевик 30. јуна.

Други део припрема Партизан ће обавити у Словенији за коју црно-бели крећу 2. јула. У бази на Похорју ће бити до 13. када се враћају за Београд.

Током припрема у Словенији планирано је неколико контролних мечева међу којима је први са екипом Рогошке која долази из друге словеначке лиге и која је прошлу сезону завршила на десетим месту.

Након овог меча следи дуел са љубљанском Олимпијом, вицешмапионом Словеније 6. јула, а потом највећа и најозбиљнија провера 10. јула када се излази на мегдан француском Бордоу.

Овај меч ће бити одигран у аустријском Клагенфурту.

Последњи ривал Партизана на овим припремама биће екипа Пакшија, осмопласирани тим у прошлогодишњем првенству Мађарске, а утакмица се игра 13.

Партизан - Будућност ПГ 0:1 (0:1)

УЖИЦЕ: Градски стадион Ужице, 500 гледалаца. Стрелац Перовић у 12. минуту за Будућност.

ПАРТИЗАН: I полувреме: Стевановић - Милетић, Динга, Павловић, Шеховић - Шћекић, Смиљанић, Лакчевић, Јовановић, Сума – Ожеговић. II полувреме: Кљајић, Пешукић, Остојић, Вујачић, Милосављевић, Стевановић, Зђелар, Ђерлек, Павловић, Станојловић, Ивановић.

БУДУЋНОСТ: Драгојевић, Вучић, Бољевић, Дамјановић, Милић, Мирковић, Мијић, Терзић, Бакић, Стојисављевић, Перовић.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести