Челси нуди 14 милиона фунти за Кристијана Роналда?

ЛОНДОН: Фудбалски клуб Челси понудио је Манчестер јунајтеду 14 милиона фунти за прослављеног португалског репрезентативца Кристијана Роналда, преносе британски медији.
ronaldo
Фото: Tanjug (AP Photo/Efrem Lukatsky)

Роналдо (37) је незадовољан ситуацијом у Манчестер јунајтеду, пошто клуб са "Олд трафорда" наредне сезоне неће играти у Лиги шампиона. Португалски фудбалер је због тога одлучио да напусти "црвене ђаволе", а није се појавио на припремама за нову сезону.

Британски "Дејлистар" наводи да Челси наводно спрема "мизерну понуду" од 14 милиона фунти за Роналда, који има уговор са Манчестер јунајтедом до јуна наредне године.

Британски лист тврди да је понуда Челсија "јадна" и да је чак мања од обештећења које је Ливерпул платио Бенфики за српског нападача Лазара Марковића.

Ливерпул је 2014. године платио португалском клубу 20 милиона фунти за Марковића, а како преносе британски медији касније се показало да је то био "промашени трансфер".

Поред Челсија, за Роналда су наводно заинтересовани Бајерн и Наполи, али ови клубови нису у могућности да за недељну плату португалском фудбалеру издвоје 480.000 фунти.

Познати италијански новинар Фабрицио Романо објавио је да у овом тренутку нико у Манчестер јунајтеду не зна где се налази Роналдо и да ли ће се и када прикључити припремама "црвених ђавола" за нову сезону. Романо тврди да Португалац жели што пре да оде из Јунајтеда, а најбољу понуду је добио од Челсија.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести