(УЖИВО) ЧЕТВРТФИНАЛЕ КУПА СРБИЈЕ: Чукарички - Војводина 4:5

На Бановом брду у Београду у четвртфинала Купа Србије Војводина је после пенала савладала Чукарички са 5:4. У регуларном делу меча је било 1:1.
1
Фото: В. Фифа

У петој серији Јовановић је шутирао за Чукарички, а Царевић је одбранио тако да је Војводина прошла у пшолуфинале са коначних 5:4.

У четвртој серији погодили су Ергелаш и Савићевић, па Војводина води са 4:3.

У трећој серији погодили су Мело и Лазаревић, па је 3:2 за Војводину. 

У другој серији погодили су и Ивановић и Петровић, па Војводина води са 2:1.

Први је за Чукарички шутирао Милојевић, али је Царевић одбранио, док је на другој страни погодио Зукић, па Новосађани имају предност после прве серије.

Крај утакмице. Победника ће одлућити пенали

У првом минуту надокнаде Ергелаш је био у прилици да реши меч, али је Царевић био на месту.

Игра се три минута надокнаде.

Иако је Војводина имала више прилика и могла да реши меч, Чукарички је из једине праве шансе у другом полувремену дошао до изједначења. Стрелац за 1:1 био је Ђорђе Ивановић.

Наставила је Војводина са нападима, сада је у 59. минуту у изгледној прилици био Алекса Вукановић, али је Самуровић одбранио. Вукановић је у прилици био и у 63. минуту, али је опет голман Чукаричког био на месту.

Матеус је имао прилику да реши утакмицу у 57. минуту. Вукао је неких 60-ак метара, прошао кроз целу одбрану Чукаричког, али онда као да му је понестало снаге, па је слабо шутирао, те му је зицер скинуо голман Чукаричког.

На другој страни Аџић је у 54. минуту снажно шутирао, али је Царевић био на месту.

Распуцао се Савићевић. Два минута касније још једном је шутирао у оквир гола, али је голман Чукаричког био на месту.

Коначно права прилика за Војводину на мечу. Вукан Савићевић је у 51. минуту преварио одбрану Чукаричког и постигао водећи погодак за 1:0 за Новосађане.

Фото: Dnevnik.rs

Полувреме

Војводина је у првом полувремену имала већи посед лопте, али је мало из тога урадила. Није имала правих прилика. На другој страни Чукарички је имао две изгледне шансе, али је резуултат остао непромењен.

Чукарички је и у 40. минуту имао шансу преко Аџића, али је Царевић одбранио. Но, судија је свирао офсајд.

Чукарички је на почетку утакмице имао одличну прилику да поведе. Одлична шанса Миладиновића, али је Царевић био на висини задатка.

У посдледње две утакмице Чукарички је стизао предност Војводине и освајао по један бод и у Београду и у Новом Саду.

 

 

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести