Црвена звезда дочекује Радник из Сурдулице

Фудбалери Црвене звезде дочекују сутра Радник из Сурдулице, а меч је свечарског карактера, јер ће црвено-бели са својим навијачима прославити 31. титулу шампиона.
Stanković Dejan/FK Crvena zvezda
Фото: ФК Црвена звезда/Дејан Станковић

- Позвао бих све звездаше да дођу на утакмицу и бодре своје љубимце, јер играчи су заслужили подршку. Цена карата је симболичних 75 динара, приход иде у хуманитарне сврхе и заиста би било лепо да дођемо у што већем броју – рекао је тренер Београђана Дејан Станковић.

Шансу ће добити играчи с мањом минутажом.

- Долазимо из тешке утакмице против Инђије. Без обзира на то што ћемо ротирати, очекујем од играча који изађу на терен да поносно носе Звездин дрес. Небитно је против кога се игра и колико је важна утакмица - сви знамо да смо у Црвеној звезди. Ту нема шале и ту је дрес „тежак“. Из дана у дан морамо да се доказујемо и никад нећу играчима престати да понављам у ком су клубу. Знамо квалитет нашег тима и наших појединаца, тако да ће то бити добра утакмица, где ће појединци имати прилику да потврде оно што мислимо о њима. Очекујем да ће играчи изаћи на терен као да је финале Лиге шампиона.

Црвена звезда у последње време лако излази на крај са Сурдуличанима.

- Увек идемо на гол више, али не треба се навикавати на такве ствари. Хоћемо да дамо све од себе, то је вид одрастања. Не смемо да се задовољавамо тренутним резултатима, већ морамо да пробијамо границе. Радимо на томе да ритам остане исти током читавог меча. Свака победа и добра утакмица јод драгоценог су значаја за нас.

За крај, Станковић се осврнуо на добре игре Ел Фарду Бена, овог пролећа.

- Он је можда и најбољи странац у историји клуба. Професионалац, доступан и отворен за сарадњу и неко ко може да дочека другог играча из иностранства и упути га у то шта је Црвена звезда и како треба да се понаша. Срећан сам што га тренирам, он добро зна шта мислим о њему. Сада неће играти, јер имамо срећу да можемо да одмарамо играче -  прокоментарисао је тренер Црвене звезде.     

И. Лазаревић 

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести