ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СУТРА ДОЧЕКУЈЕ ЕКИПУ ЈАВОРА Стаменић: Спремни смо за напоран период

После очекиване и веома убедљиве победе у Куп утакмици са Трајалом у Крушевцу (6:0), пред фудбалерима Црвене звезде сутра је првенствена обавеза у Суперлиги Србије.
ф
Фото: ФК Црвена звезда

Београдски црвено-бели сутра од 18.30 часова на стадиону “Рајко Митић”  дочекују тим Јавора и нема никакве сумње у то да је једини циљ пред екипом тренера Барака Бахара да победе ривала и остану при врху табеле. Везни фудбалер актуелног првака Србије, Марко Стаменић, истакао је да се радује новим клупским изазовима, као и да очекује велику подршку навијача. 

- Придружио сам се екипи након репрезентативних обавеза и спреман сам за напоран период који нас очекује – нагласио је Стаменић. - Момци који нису били део националних селекција, вредно су радили током паузе, свакодневно смо се чули телефоном, разговарали и били у контакту, а у њихово расположење и спремност уверио и сам сам се уверио по повратку у Београд.

Репрезентативац Новог Зеланда је потом додао:

- Настављамо, ево, такмичење у првенству, а затим ћемо играти на свака три дана, уз мечеве у Лиги шампиона. Неће нам сигурно бити ни мало лако, међутим бићемо максимално опрезни у сваки сусрет улазићемо само са једним циљем, а то је победа. Вечерас играмо против Јавора и биће то права прилика да прикажемо добру игру, као што су то учинила и Звездина деца у Купу Србије против Трајала, а затим нам је жеља да у добром расположењу кренемо пут Лајпцига. 

Није одлични дефанзивни везни играч протпустио прилику да спомене феноменалну подршку Звездиних навијача. 

- Радујем се свакој следећој утакмици, посебно када играмо код куће. Наши навијачи су сјајни, увек су уз нас, а потврда за то је и чињеница да су, након дуела с Јанг бојсом, дошли и у Крагујевац како би нас подржали. Желимо да им се захвалимо за њихову посвећеност добрим играма и новим победама. Очекујемо их у великом броју већ вечерас против Ивањичана. Такође, клуб је организовао сјајну акцију и омогућио бесплатан улаз деци, надам се да ће малишани искористити ту погодност и да ћемо их видети на трибинама – закључио је Марко Стаменић.

А. Предојевић

 

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести