ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СУТРА ГОСТУЈЕ У СУРДУЛИЦИ: „Фењераш“ заслужује поштовање

На суперлигашкој табели лидер, екипа Црвене звезде, и даље има предност од четири бода у односу на другопласирани Партизан, а сутра, од 16 часова, очекује га гостовање у Сурдулици.
1
Фото: Владан Милојевић, фото: ФК Црвена звезда

Иако је потпуно јасно да је актуелни првак фаворит у односу на екипу Радника, “фењераша” у друштву најбољих, тренер београдског тима Владан Милојевић, верује да ће тај епитет његова екипа морати да оправда на терену.

- Упркос положају на табели нашег домаћина, биће то утакмица која заслужује нашу пуну пажњу – рекао је шеф струке црвено-белих из Београда. - Гледали Радник у последњим сусретима и видели да су у њима пружали максимум. Сигуран сам да ће им представљати изазов да, пред пуним стадионом, одиграју добро против нас. Зато мислим да нам неће бити лако да остваримо циљ и имам пун респект према Сурдуличанима. Не постоје унапред добијени дуели и увек размишљам тако као да је наспрам нас најбољи противник.

Први стручњак тима из Љутице Богдана истакао је и то да, у појединим тренуцима, тим из Сурдулице није имао ни среће. 

- Тренер Ђорђевић ради добар посао и на много утакмица је Радник несрећно примао голове, неке које у овом рангу такмичења није требао да дозволи. Ипак, и то је саставни део игре. Очекујем такмичарски оријентисаног супарника,  с добром тактиком коју ће његов тренер да постави, како би извукао максимум. Биће то, у сваком случају, тешка утакмица. 

 А. П.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести