Ћурчић појачао стручни штаб Партизана

БЕОГРАД: Некадашњи селектор фудбалске репрезентације Србије Радован Ћурчић појачао је стручни штаб Партизана, саопштили су црно-бели.
curcic
Фото: Youtube Printscreen

Ћурчић је као тренер радио у Јавору и Борцу из Чачка, а потом у Фудбалском савезу Србије, прво као асистент, а затим као селектор младе и А репрезентације.

У том периоду успешно је сарађивао са тренером црно-белих Савом Милошевићем, који је обављао функцију спортског директора ФСС.

"Заиста ми је велико задовољство што сам дошао у клуб као што је Партизан. Не само да ћу радити са мени изузетно драгим људима, већ што је ово средина која увек тежи највишим циљевима", рекао је Ћурчић за клупски сајт.

Задовољство што ће Ћурчић бити део стручног штаба црно-белих исказао је генерални директор Милош Вазура.

"Јутрос смо потписали уговор са младом надом нашег клуба и сигуран сам будућим асом Николом Штулићем, а потом параф на уговор са још већим задовољством стављамо на будућу сарадњу са тренером и некадашњим селектором репрезентације Србије Радованом Ћурчићем. Партизан сутра креће са званичном прозивком и припремама за нову сезону, те се управо и долазак Ћурчића поклапа са нашим амбицијама и циљевима", рекао је Вазура.

Тренер Саво Милошевић захвалио се на досадашњој сарадњи Милану Ђуричићу и додао да се радује поновном заједничком раду са Ћурчићем.

"Прво бих желео да се захвалим Милану Ђуричићу – Ђумију на сјајној сарадњи и професионалном односу који имамо не само током овог мандата у Партизану, већ годинама уназад кроз различите селекције ФСС. Ђуми је пре свега пријатељ и неко са ким смо сви ми делили и успехе и боли последњих годину и по дана, јуришали на дербије, освајали прошле године заједно Куп, ушли у Европу. Стога је његов допринос нашој заједници огроман. Сходно и променама које сам најавио, изузетно сам срећан што се Радован прикључио нашем стручном штабу, јер сам сигуран да ће својом енергијом и знањем допринети нашој фудбалској визији", рекао је Милошевић.

Црно-бели ће сутра од 10.30 имати званичну прозивку на СЦ Телеоптик.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести