Џајић: Црвена звезда је на правом путу

БЕОГРАД: Почасни председник Црвене звезде Драган Џајић резултате екипе Владана Милојевића у овој години оценио је као изванредне, али и упозорио да се увек тражи више, чак и преко објективних могућности.
dragan dzajic
Фото: Dragan Džajić, foto: Youtube Printscreen

Џајић је, сумирајући 2019. годину на свечаности "Црвено бело вече" у хотелу Хајат", истакао значај освајања титуле првака Србије и другог учешћа у Лиги шампиона.

"Живимо у таквом времену, нико не воли да ради и игра под притиском. Црвена звезда је као клуб је стално под притиском, бар ја то могу да кажем јер сам толико година провео овде. Постоји нешто са чиме је тешко се борити и изборити. Не зато што то не схвата клуб као клуб, јер он то разуме и зна, већ зато што неке околности у фудбалу намећу и диктирају трендове за које вам је потребно много мудрости да из њих изађете на прави начин", рекао је Џајић.

Он је подсетио да је Звезда након низа година неуспеха на резултатском и материјалном плану коначно пронашла себе.

"Резултати које је клуб постигао су заиста изванредни и историјски. И на правом је путу без обзира на приче о тренутном европском неуспеху. Црвена звезда полако налази своје место у Европи. Тамо је где припада".

Према његовим речима, црвено-бели сада не смеју да поклекну, већ да се додатно доказују.

"Требало да се настави са радом и доказивањем јер вам Црвена звезда не дозвољава да се икад опустите. То је и моја порука играчима, да знају да једна утакмица и један успех нису довољни. Морају се стално доказивати а то је боље и за њих јер ће тако напредовати. Без добрих игара, успеха у Црвеној звезди, неће имати ни европске вредности", закључила је трећа Звездина звезда.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести