Данас је цела Србија у Монаку од 13.00

У Монаку ће се данас у 13 часова одржати жреб за групну фазу Лиге Европе. По први пут у историји српског фудбала два клуба играће Лигу Европе Партизан и Црвена звезда.
Liga Evrope
Фото: Dnevnik.rs

Директан пренос тог догађаја моћи ћете да погледате на телевизији Арена спорт 1, али и на Спорт клубу 1.

Партизан се пред извлачење налази у пехару број 3 а Звезда у пехару број 4. 

Велике победе над Краснодаром (2:1) и Видеотоном (4:0) у реваншима најављују прави спектакл на трави вероватно крцате "Маракане" у првом овосезонском судару два највећа српска клуба, у мечу у којем ће навијачи моћи да поздраве своје љубимце након подвига што би требало да буде додатни мотив екипама Владана Милојевића и Мирослава Ђукића.

До краја јесени, једном у месец дана (изузев септембра када ће бити два меча), европске утакмице играће се у Београду, граду који је један од ретких са два клуба ове сезоне у Европи, рачунајући и Лигу шампиона.

Фото: Screenshot

Колико је велики успех говори и то што је Црвена звезда на овакав резултат чекала читаву деценију, док је Партизан наставио континуитет редовног учесника међународних надметања.

Поред историјског резултата, "вечитима" следује јака финансијска ињекција од награда УЕФА за сам пласман у групну фазу Лиге Европе од 2,6 милиона евра, плус велики приходи од ТВ права, продаје улазница...

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести