ДАНАС ЈОШ ДВЕ  РЕВАНШ УТАКМИЦЕ ОСМИНЕ ФИНАЛА ЛИГЕ ШАМПИОНА: Лајпциг прижељкује изненађење у Мадриду

Фудбалери Реала, после првог дуела с Лајпцигом у Ред бул арени, стекли су предност од једног гола у мечу са Лајпцигом (1:0) и у данашњи реванш меч осмине финала Лиге шампиона улазе самоуверени без обзира на то што и даље имају проблема у вези са саставом тима.
liga sampiona, uefa
Фото: UEFA

– Још увек кубуримо са одбраном – објаснио је тренер Реала Карло Анћелоти. – Јако нам недостају Милитао и Алаба, али се сналазимо. Очекује нас тешка утакмица са Лајпцигом, који сјајно игра контре.

У Лајпцигу, без обзира на заостатак од једног гола, надају се пролазу.

– Били смо бољи од Реала у првом мечу – казао је Марко Росе тренер Лајпцига. – Имали смо пет сјајних прилика, али нисмо успели да савладамо Луњина, надам се да ћемо у Мадриду имати више среће.

 У другом данашњм мечу на Итихаду састају се Манчестер сити и Копенхаген. „Грађани“ су  доста лако стигли до сигурне победе у Данској (3:1), па сада менаџер Пепе Гвардиола размишља да одмори неке кључне играче.

– Очекује нас дерби у Премијер лиги са Ливерпулом, па ће вероватно шансу да добије неки фудбалери који су до сада мање играли. Ипак, морамо да будемо опрезни, не смемо да се коцкамо.

Г. Ковач

Данас

21.00: Реал -  Лајпциг  (1:0)

21.00: Манчестер сити- Копенхаген (3:1)

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести