Данило Пантић се овог лета вратио у Партизан

Талентовани фудбалер Данило Пантић овог лета вратио се у Партизан као позјамљен играч из Челсија. Није се снашао на Острву па се сада нада да ће све бити другачије у црно – белом дресу. Посебно му импонује чињеница да га прати славни Милан.
danilo pantic
Фото: Youtube Printscreen

„Мој повратак у Партизан је био зачињен са доста емоција, свестан сам да се нисам на леп начин први пут опростио од клуба. Удариле су ме у главу велике цифре и повео сам се за њима. Многи су ми тада  говорили да ће ми то бити грешка, али нисам их послушао. Сада сам дошао као покајник, као човек који хоће да докаже своју љубав према црно-белима и помогне у борбама на домаћој и ино-сцени. Вредно тренирам и чекам своју шансу“, искрен је Пантић.

Млади везиста је у центар пажње избио одличном партијом за младу репрезентацију против Гибралтара.

„Много ми значи тај меч и два гола која сам постигао. На новом почетку сам и сваки плус ми је битан. Добио сам похвале за приказано, утакмица са Гибралтаром мора да буде само полазна станица, право доказивање ми следи против много јачих противника.“

Партизан је тренутно најтањи на позицији креативног везисте. То је у овом тренутку, поред Пантића, само Небојша Косовић, па се млади фудбалер нада да ће ускоро добити шансу.

„Не жалим се, добијао сам одређену минутажу, али природноје да желим још већу. Ту смо Коле и ја да се надмећемо па ко буде бољи нека игра. Наравно, нездравих односа нема, свесни смо да смо део великог клуба и како треба да се понашамо. Лично мислим да има места и за једног и за другог.“

Пантић је захвалан саиграчима на пријему који су му приредили.

„Није било лако, навијачи су ме с правом узели на зуб и морао сам да се борим с тим. Био сам спреман да се борим сам, али ови дивни момци са којима делим хлеб су ми све учинили лакшим. Сматрам да нема складније фудбалске породице и боље атмосфере него у Партизану. Сви су спремни да ти помогну и то је једна од тајни због којих црно-бели у последње време ређају успехе, а велики резултати ће тек доћи“, уверен је Пантић.

И. Лазаревић      

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести