Данило Пантић се враћа у Партизан?

Како сазнаје "Моцарт спорт", млади репрезентативац Србије Данило Пантић једна је од мета „парног ваљка“ у предстојећем прелазном року и да постоји обострана добра воља да посао озваничи.
d
Фото: Youtube Printscreen

Подсетимо, Данило Пантић је тренутно без ангажмана, после раскида сарадње са Видеотоном, јер су Мађари зимус раскинули позајмицу са Челсијем.

Што се тиче повратка у Хумску, чак 95 одсто посла између клуба и Пантића је завршено, па се очекује да одмах по окончању актуелне сезоне Пантић потпише за Партизан. Уз ограду да су за њега заинтересована још четири клуба, па је могуће да дође до промене плана, али тренутно, Данило је на прагу Хумске 1 и само чека сигнал да га прекорачи.

Два детаља која би тек требало усагласити тичу се статуса Данила Пантића и Челсија. Према одређеним најавама, дошао би опет у Партизан на позајмицу, али би у том случају можда морао претходно да потпише нови уговор са Енглезима, као што је већ био случај 2018, да на Стамфорд бриџу не би остали без обештећења кад дође време трансфера. Теоретски је могуће да већ сад заврши мисију на Острву, где никад није ни добио шансу, па да постане 100 одсто власништво Партизана, али такав сценарио делује мање реалан. Буде ли долазио на позајмицу – а највероватније хоће - потребно је одредити у којој мери би га плаћао Челси, а који терет би на себе преузели црно-бели.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести