Дејан Станковић ускоро нови тренер Звезде

Бивши ас црвено-белих Дејан Станковић договорио се са челницима Црвене звезде да преузме тим у новој сезони.
deki
Фото: Youtube Printscreen

Некадашњи играч Звезде, репрезентације, као Лација и Интера, договорио се са челницима нашег најтрофејнијег клуба да преузме екипу, пошто је Владан Милојевић решио да се повуче са места шефа струке, пишу новости.рс.

Милојевић је потврдио одлазак уз најаву да ће данас у поподневним часовима одржати опроштајну конференцију за штампу.

Претходних дана имао је неколико састанака са челницима црвено-белих. Клуб му је понудио да продужи уговор до 2022, боље финансијске услове, иако новац никада није имао битну улогу у овим договорима.


Ненад Милијаш помоћник

Нови тренер Црвене звезде Дејан Станковић већ је почео са формирањем стручног штаба, а за једног од главних помоћника одредио је Ненада Милијаша, који је био асистент и Владану Милојевићу.

Он је дуго са екипом, добро познаје играче пошто је био капитен и играо у Звезди све до почетка ове сезоне, када је упловио у тренерске воде.


Он је још после утакмице са Чукаричким најавио да ће се повући и тешко га је било одговорити. Разлози се знају, то су премор и исцрпљеност после великог броја тешких и захтевних изазова, освојене две титуле, изборене две Лиге шампиона, једне Лиге Европе.

У Црвеној звезди активирали су за план Б и брзо су нашли заједнички језик са Дејаном Станковићем. Ускоро се очекује и његова промоција као новог Звездиног тренера.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести