Дејан Станковић води Звезду до 2024. године

БЕОГРАД: Тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић продужио је данас уговор до 2024. године, потврђено је Танјугу у клубу.
s
Фото: Youtube Printscreen

Новим уговором стављена је тачка на спекулације из италијанских медија да ће Станковић преузети Сампдорију.

Некадашњи капитен црвено-белих стигао је на клупу црвено-белих после Владана Милојевића, у децембру 2019, освојио је две титуле и ове сезоне изборио пласман у елиминициону фазу Лиге Европе.

Хвала мојој Звезди на поверењу, следе нови изазови

Препоносан сам на указаној шанси од стране клуба да водим моју Црвену звезду. Хвала свима на стрпљењу и поверењу. У глави сам имао само продужетак сарадње на обострано задовољство, рекао је тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић, након што је данас продужио уговор до 2024. године.

"Има још доста да се ради, не одустајемо од циљева, тренирам златне момке, имам сјајан стручни штаб. Само још Маракана да се отвори за публику, па да будемо комплетни", рекао је Станковић за клупски сајт.

Он је додао да се у Звезди се не живи од минулог рада.

"Звезда увек изискује ново доказивање. Кад се једно поглавље заврши, стави се тачка и већ се прелази на следеће. Ми смо спремни да одговоримо на све изазове. Следећи циљ је освајање Купа и даћемо све од себе да донесем дуго чекану дуплу круну. И онда поново од почетка. Звезда воли да се сећа, али тражи нове изазове и успехе", закључио је Станковић.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести