Ђердан Шаћири: Звезда није баш квалитетна екипа

Фудбалер Ливерпула Ђердан Шаћири изнео је мишљење о мечу четвртог кола Лиге шампиона против Црвене звезде, с којом Енглези играју на стадиону “Рајко Митић” у Београду, у урорак од 18.55 часова. Швајцарски фудбалер, који је пореклом са Косова и Метохије, оценио је да меч против црвено-белих неће бити тежак за његову екипу.
 EPA-EFE/NIGEL RODDIS
Фото: EPA-EFE/NIGEL RODDIS

- Да будем искрен, мислим да Звезда није баш најквалитетнији противник. Не бринем се за меч у Београду - рекао је Шаћири, а пренели су британски медији. 

Он је отворено рекао да осећа припадност Албанији, земљи која је у затегнутим односима са Србијом, али је, ипак, нагласио да је то све везано за прошлост. Шаћири је, пред меч са Србијом на Мундијалу у Русији, показао заставу такозване државе Косово на својим копачкама, а затим је гол који је постигао за Швајцарску, прославио показивањем двоглавог орла, албанског симбола. 

- Све што се десило на Светском првенству је за мене прошлост и ово ће бити само једна нова фудбалска утакмица. Фудбал је фудбал, а политика је политика. Идем у Београд како бих играо фудбал и нећу радити ништа друго - јасан је био Шаћири. 

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести