„ДНЕВНИКОВ” ТУРНИР У МАЛОМ ФУДБАЛУ Пријаве још данас 

Интетресовање за  57. традиционални “Дневников ” турнира у малом фудбалу је велико, бројне екипе су највиле учешће, међутим, до јуче то нису и званично потврдиле. Због тога смо одлучили да пријаве примамо и данас,а да жреб одложимо за још један дан.
Momenat s prošlogodišnjeg turnira  Foto: D. Ivanić  
Фото: Моменат с прошлогодишњег турнира  Фото: Д. Иванић  

До сада су учешће потврдили готово све познате екипе малог фудбала у Војодине, први се пријавио Лампонем, потом трећепласирана екипа прошлогодишњег турнира НС Унион техника (бивши Бровел виљушкари), у петак је котизацију уплатио и Макс бет, који је тријумфовао на претходна дватурнира, а и Кафе Панда је највила учешће, тако да је у конкуреција за трофеј  изузетно јака.

Код млађих категорија ситација је сасвим другачија, ни награда од  50.000 динара није их привукла, па смо одлучили да млађе пионире и петлиће избришемо са листе учесника.  Било је планирано да турнир почнемо 22. децембра, међутим , како сада ствари стоје прве утакмице одиграће се у суботу.

Пропозиције су исте као и претходних година , играће се са  пет играча у пољу и голманом, а једну екипу чиниће 10 фудбалера. За сваку утакмицу тимови могу да мењају поставе, али један фудбалер може да наступи само за једну екипу, без обзира на конкуренцију. Такмичиће се сениори, кадети (2003. годиште и млађи) и  пионири (2005. и млађи). Сениорске екипе учешће плаћају 15.000 динара, кадети 12.000 и пионири 11.000. 

Пријаве примамо  још данас у просторијама Спортске рубрике „Дневника” (Булевар ослобођења 81, први спрат, соба 14 од 10  до 14 сати,  као и на жиро рачун КМФ „Блок” 340 - 11011777 - 83, с назнаком за „Дневников” турнир у малом фудбалу и именом екипе. Информације: 021/480 - 6827.

Г. К.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести