Добро издање Црвене звезде против Графичара

У генералној провери пред наставак Суперлиге фудбалери Црвене звезде савладали су Графичар са 4:0. Леви бек црвено-белих Марко Конатар задовољан је издањем своје екипе и сматра да су спремни за наставак првенства.
Čeka svoju šansu: Marko Konatar  Foto: Crvena cvezda
Фото: Чека своју шансу: Марко Конатар  Фото: Црвена цвезда

- Познајемо тим Графичара,  Николић, Гаврић и ја смо из тог клуба дошли у Звезду.Могли смо да претпоставимо какав ће то меч да буде.Прво полувреме је било тешко, а у наставку смо појачали темпо, ривал је пао физички, што смо искористили и убедљиво тријумфовали. Није моје да дајем  оцене о нашој игри, али сматрам да смо друго полувреме одиграли перфектно, за све укусе – рекао је талентовани бек.

Конатар жељно ишчекује деби у првом тиму црвено-белих.

- Привикавам се на захтеве тренера Дејана Станковића. Имам за нијансу другачију улогу у односу на период проведен у Графичару, али ми одговара. Наравно, надам се да ћу до краја сезоне заслужити да дебитујем.

Леви бек сматра да је Графичар права средина за развој младих фудбалера, као и да ту има још играча који би у будућности могли да обуку црвено-бели дрес.

- Много сам напредовао у Графичару. Док сам био тамо, ствари су из дана у дан постајале све боље и заиста сам увидео да је то веома добра средина за развој младог фудбалера. Резултат је мало превисок, јер су и момци из Графичара заиста добро одиграли. Желим им срећу у наставку првенства, а показало се  да ту има још доста играча који заслужују да у наредном периоду појачају Црвену звезду –  казао је Конатар.

И. Лазаревић

 

 

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести