Долина из Падине довела четворицу играча

Руководство Долине из Падине, на челу с председником Јаном Поволним и његовим најближим сарадником Јаном Пољаком, вредно ради у прелазном року.
Fudbal
Фото: Dnevnik.rs

Први део сезоне Падинци су завршили испод очекивања и заузели место у доњем делу табеле у Јужнобанатској лиги, па ће у наставку морати да  бележе боље резултате уколико желе да остану у овом рангу. Фудбалери Долине су на одмору до 27. јануара, када ће тренер Дамњан Видић извршити прозивку, а  ових дана параф на уговоре су ставила четворица играча - голман Денис Холик (Славија, Ковачица), штопери Владимир Колак (Партизан, Уљма) и Никола Калапиш (Младост, Омољица) и нападач Бојан Форгић (Пролетер, Банатски Карловац). Од повреда су се опоравили Петар Радуловић и Борис Угреновић, који ће такође конкурисати за састав у пролећним борбама. Клуб су напустили  Ненад Митић (Слога, Банатско Ново Село) и Душко Стоисављевић (Лехел, Мужља).

- Доста нових играча је дошло у клуб и верујем да ће радом и жељом показати да ће бити истинска освежења за нас - истакао је Видић. - Доласком ових играча  појачали смо конкуренцију у тиму и верујем да ће они својим играма оправдати наш избор. Све иде онако како смо замислили и, уз комплетну управу која обезбеђује све да играчи имају одличне услове за рад, очекујем од фудбалера да то врате резултатима у првенству.

Падинцима предстоји тешка борба да обезбеде опстанак у лиги.

- Најважније је то да је атмосфера у екипи одлична, желимо јак тим, а храбри нас и чињеница да нам се доста играча нуди у овом прелазном року. Нисмо постигли очекиване резултате, али и даље нам је циљ пласман међу првих десет екипа на табели. Очекујем да се што боље припремимо за такмичење које ће бити занимљиво, свакако нимало лако, али да ћемо остварити жељени резултат - рекао је Видић.

Прву проверу фудбалери Долине имају 31.јануара са Војводином 1928 (Перлез), а затим са Радничким (Јаша Томић), Униреом (Уздин), Борцем (Сакуле) и Слогом (Пландиште).    

Б. Стојковски

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести