Домаћин пао у 99. минуту: Инђија - Јавор 2:3 (0:1)

Фудбалери Јавора изгледа да су се специјализовали за утакмицу против војвођанских суперлигаша. У Новом Саду освојили су бод у дуелу са Војводином, потом су у Ивањици савладали Пролетер, а сада су славили и у Инђији.
1
Фото: Инђијци су протествовали незадовољни одлуком судије да покаже на белу тачку

На игралишту поред железничке станице одигран је невероватан меч са пет голова и два преокрета, а пенал у 9. минуту надокнаде је решио питање победника. Гости су први дошли у вођство, у полувремену тренер домаћих Александар Јањић направио је две измене, што је  донело резултат, Инђијци су за само два минута постигли два гола и повели.

Уследили су потом црвени картони, прво директан за Димитрова, а затим и други жути за Босанчића, па је Инђија финиш утакмице дочекала са два играча мање на терену. То су гости искористили, изједначио је Петковић у 80. минуту, а због прекида и картона до краја се играло још двадесетак минута. Инђијци су се грчевито бранили, чинило се и да ће са два играча мање у томе успети, међутим у последњим секундама меча судија Бојан Николић је после једне гужве показао на белу тачку.

Уследили су протести свих играча у зелено-белим дресовима, али арбитар није  променио одлуку, Петковић је са беле тачке донео Јавору победу.

Г. Ковач

ИНЂИЈА: Стадион крај железничке станице, гледалаца 500, судија: Николић (Крагујевац).  Стрелци: Рајевац у 47. и Амановић (аутогол) у 49. за Инђију, а Колаковић у 31. Петковић у 80. и 99. минуту (из пенала) за Јавор. Жути картони: Милосављев, Видић, Босанчић, Прековић, Рајевац, Чермеј (Инђија), а Марчић, Амановић, Крнић, Павишић (Јавор).

ИНЂИЈА: Прековић, Димитријевић, Бјеличић, Рогач, М. Илић, Димитров, Томић (Рајевац), Б. Илић (Чермељ), Јосовић, Милосављев (Босанчић), Видић.

ЈАВОР: Лазовић, Јевремовић, Кувељић, Пишчевић, Маричић, Крнић (Чучкић), Колаковић, Павишић, Петковић (Звеканов), Мркајић, Амановић, Звеканов.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести