ДРУГИ ДЕО СЕЗОНЕ ПАРТИЗАН КРЕЋЕ ИЗ ИВАЊИЦЕ Дуљај: Бонуси су проблем

Одбрану лидерске позиције на суперлигашкој табели фудбалери Паризана започињу у суботу у Ивањици против Јавора.
1
Фото: ФК Партизан/Јунг Џун Гох, појачање из Јужне Кореје

Ценећи да, осим лоших услова на теренима, нико у његовом колективу није имао примедби на реализацију припрема за наставак првенства, тренер Игор Дуљај и други део првенствене трке најављује у складу са стандардом постављеним у току 19 јесењих утакмица.

- Имам информацију да се наш домаћин у Ивањици потрудио око припреме терена, нису ни тренирали на главном – приметио је Дуљај. – Редак је то пример у нашем фудбалу. Преостаје ми да челницима Јавора честитам на спортском прилазу и да им захвалим на томе. Наши навијачи очекују много. Ми се понашамо као што смо се понашали пред сваки изазов. Интересује нас једино прва наредна утакмица и она је за нас увек најважнија. Наш циљ јесте победа. Знам да то није лако оствариво, нарочито против клуба у коме увек имамо бивше играче Паризана који нам и задају највише мука, као што је био случај са Гигићем.

Што се састава тима тиче проблем Дуљају задаје правило о обавезном старту младог играча, такозваног бонуса.

- То са бонусима делује једноставно, а заправо зна да направи озбиљан проблем – вели Дуљај. - Одласком Илића најједноставније је решење било да га замени Миличић, штопер уместо штопера, такође бонус – вели Дуљај. – Међутим, Миличић је изван строја, тако да нам то заиста ствара озбиљан проблем. За то место конкуришу Стјепановић, Баждар, Трифуновић и Јевремовић, све одлични момци који заслућују да се нађу у Партизановом тиму, али ни један није штопер. Не знам, видећемо. Радује ме добра конекција у нападачком реду и одличан старт јужнокореанца Гоха. Уосталом реализација нашег напада, са више од два гола по утакмици у просеку, јесте најважнија карика јесењег учинка. Верујем да ћемо и у Ивањици наставити у истом ритму.

Почетак сусрета Јавор – Партизан у Ивањици заказан је за 14 часова. Пренос је на каналу Арена премијум 1.

Л.Б.з

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести