Ђуровски: Победићемо Раднички и видети шта нам то доноси

БЕОГРАД: Тренер фудбалера Црвене звезде Бошко Ђуровски изјавио је данас да ће његова екипа учинити све да победи Раднички из Ниша у последњем колу Суперлиге и сачекати исход дуела између Партизана и лучанске Младости, пошто шампионска трка још није завршена.
FK Zvezda
Фото: ФК Црвена звезда

"Рачунамо да ће нам тријумф, све у зависности од дешавања на стадиону Партизана, донети или шампионску титулу или стабилност пред финале Купа. Што се нас тиче сви играчи су спремни, осим Сикимића који је осетио бол у леђима. У зависности од тога како се буде кретао резултат на мечу Партизана можда ћемо моћи да правимо рокаде и евентуално мало одморимо играче који су били доста оптерећени током првенства, а све у прилог томе да се што боље припремимо за финале Купа", рекао је Ђуровски на конференцији за медије на стадиону Рајко Миртић.

Према његовим речима, екипа ће се борити до последњег минута

"Ово је ситуација у којој играчи морају да покажу карактер, да покажу квалитет, без обзира на све. Не предајемо се до краја. Такав приступ сутрашњем мечу са Радничким ће нам много помоћи за финале Купа. Раднички је добра екипа и очекујем отворену утакмицу. Много ми је битно што наши играчи схватају колико је важно да победе, посебно због наших верних навијача који пружају изванредну подршку, чак и после пораза од Вождовца".

Ђуровски је најавио да ће и против Нишлија шансу добити неки млађи играчи.

"И сам сам Звездино дете и зато су ми увек клуб и његова будућност у првом плану. Сигурно ће у комбинацији за тим сутра бити и неколико млађих играча као што су Аџић, Рачић, Вучићевић. За викенд се игра дерби у омладинској лиги, али пошто је питање шампиона решено он нема резултатски значај, тако приоритет има први тим", закључио је Звездин тренер.

Утакмица 37. кола Суперлиге између Црвене звезде и нишког Радничког игра се сутра од 18.30 сати на стадиону Рајко Митић.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести