ФК Кабел: Белић задовољан појачањима пред Секуле

Победом у генералној проби за наставак првенства Српске лиге група Војводина над омладинцима Војводине (2:1) фудбалери Кабела игром су најавили да спремни дочекују премијеру са Борцем у Сакулама.
Luka Miljevic je postigao prvi gol za Kabel/D. Ivanic
Фото: Д. Иванић/Лука Миљевић је постигао први гол за Кабел

Током двомесечних припрема стратег Милан Белић шансу је пружио готово свим расположивим снагама из јесењг дела , и квалитетним појачањима  који ће употпунити здраву конкуренцију на свим позицијама.

- Пре свега морам бити задовољан како су момци  одрадили припремни период, што је позитивно утицало  на  игре у минулих неколико недеља. Ангажовањем Грујића, Георгија и Славољуба Илића, Џибрића, Лончара ојачали смо тим, који је спреман да се носи са Хајдуком, Братством и Омладинцем и равноправно упусти у трку за виши ранг. Успешно смо се уигравали и кроз дуеле са Радничким из Зрењанина (2:1), Бечејем(1:3), Инђијом (3:1), Младости (8:0), Звездаром (2:5) и у генералци са омладинцима Војводине (2:1), слагали мозаик тима који ће кренути у походе ка првој лиги - каже Милан Белић.  Фудбалери Кабела су са дозом негодовања примили вест да је од такмичења одустала екипа Србобрана.

- М смо савладали Србобран у гостима док су Куљани играли нерешено па ћемо административним путем остати без на терену заслужено освојена три  док ће Хајдук бити у повољнијем положају , биће краћи за само један бод. И поред тога  с оптимизмом чекамо наставак првенства - објашњава Белић.

Јесенас је у првом јесењем колу Кабел после преокрета савладао Борац из Сакула (2:1).

- Мимо свих очекивања Борац је први део полусезоне завршио на 14 месту са само 15 освојених бодова што уопште не одсликава праве вредности искусног састава предвођеног капитеном  Миловцем. Имали смо пуно мука да стигнемо до победе. По нашим сазнањима Борац је појачао тим.  У недељу нас у Сакулама очекује једно од најтежих гостовања. Играчи су свесни важности да на премијери пруже максимум -  истакао је на крају Белић.

М. По.  

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести