Филип Стевановић ускоро потписује за Сити?

Протекле седмице је снажно одјекнула информација да је Партизан пред потписом уговора са Манчестер ситијем поводом трансфера 18-годишњег крилног играча Филипа Стевановића а Спортски Журнал најавио је скоро озваничење овог посла.
f
Фото: Youtube Printscreen

Поменути извор наводи да се до краја текуће недеље, најкасније у понедељак очекује потврда трансфера и да су пре тога остали још само одређени детаљи који треба да се прецизирају.

У сваком случају, понуда “грађана'' је на столу, очигледно је примамљива и Партизану и фудбалеру, па је тешко очекивати да дође до неког преокрета у последњем тренутку.

Додуше, постоје и интересовања неких других клубова, претходно се и Манчестер јунајтед помињао, али испоставило се да клуб са Олд Трафорда није био тако конкретан као његов градски ривал.

Оно што навијаче Партизана у целој овој причи највише занима је колико ће клуб из Хумске зарадити од овог трансфера, односно колико ''Грађани'' нуде.

Прошленедељна информација, коју су пренели и острвски медији била је да је у питању износ од шест милиона фунти, али с обзиром на понуде које је Партизан зимус одбијао, то делује прилично скромно, па је за очекивати да црно-бели ипак склопе нешто бољи посао. За сада, извор наводи да је укупна сума још увек - тајна.

Оно што је сигурно, то је да ће Стевановић до краја сезоне остати у Партизану као позајмљен играч, што је принцип који је прошле сезоне примењен и уочи трансфера младог штопера Страхиње Павловића у Монако.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести