Филипу Стевановићу сат ФСС за "Гол кола"

БЕОГРАД: Талентовани фудбалер Партизана Филип Стевановић због повреде није могао да игра за младу репрезентацију Србије, али га је на окупљању сачекало лепо изненађење - признање за "Гол кола".
f
Фото: Youtube Printscreen

Селектор Илија Столица уручио је младом играчу ручни сат, специјални поклон ФС С који се додељује стрелцу најлепшег гола после сваког кола Суперлиге Србије.

Стевановић је награду заслужио у финишу претходне сезоне, за погодак из слободног ударца на утакмици против Спартака у Суботици, али су рестриктивне мере условљене ситуацијом са коронавирусом утицале на кашњење са уручењем поклона.

„Баш сам се пријатно изненадио када ми је селектор уручио сат и честитао за Гол кола. Веома ценим Илију Столицу као човека и стручњака и много ми је жао што нисам био у прилици да му се ставим на располагање за мечеве са Летонијом и Бугарском. Пратио сам ТВ пренос из Летоније и нервирао се због резултата. Имамо одличну генерацију састављену од момака великог фудбалског потенцијала и надам се да ће моји другови већ против Бугарске у Горњем Милановцу исправити грешку и вратити се на победнички колосек“ - рекао је Стевановић.

Он је два пута током прошле сезоне проглашаван за стрелца најлепшег гола у анкети ФСС.

"Први сат сам добио за гол против Рада, када сам у слалому нанизао неколико противничких играча и на крају пласирао лопту у мрежу. Свакако да су ми дражи голови из игре, после продора, дриблинга, соло-акције… Додуше, леп је и овај из слободног ударца, тим пре што сам вече уочи пута за Суботицу наслутио да ћу затрести мрежу. Остао сам после тренинга са Натхом да вежбам извођење прекида и када сам погодио, Саво Милошевић ми је добацио „Ајде да те видим сутра на утакмици“. Обећао сам му да ћу и против Спартака постићи гол, само да нам судија свирне неки слободан ударац. Тако је и било. Захваљујем се свим члановима жирија који су гласали за мене и надам се да ћу и ове сезоне што чешће бити у конкуренцији за Гол кола“.

 

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести