ФК Кабел демантује наводе Боре Новаковића: Тужба за сваку наредну лаж

НОВИ САД: Фудбалски клуб Кабел из Новог Сада, овом приликом жели да демантује све наводе и гнусне опутжбе које већ месецима износи господин Борислав Новаковић, а тиче се, како се наводи у саопштењу Клуба, повезаности директора Слободана Милутиновића и градоначелника Новог Сада Милоша Вучевића.
fk kabeb
Фото: J. Grlić
У наставку се каже да "месецима уназад господин Борислав Новаковић пласира лажи зарад јефтиних политичких поена позивајући се на фотографију која је настала још 2019. године на пријему у Градској кући , где је клуб као освајач титуле у Српској лиги Војводине направио историјски успех и после скоро 20 година пласирао се у Прву лигу Србије чиме су спортисти и руководство добили част и привилегију да нас угости градоначелник Новог Сада са својим сарадницима".
 
Оваквим испадима господин Борислав Новаковић јасно нарушава углед нашег клуба и господина Милоша Вучевића за кога ми као клуб имамо само речи хвале јер је много помогао на развоју спорта у Новом Саду и на томе смо му јако захвални, поручују из Клуба.
 
Фудбалски клуб Кабел из Новог Сада неће више толерисати лажи и испаде господина Борислава Новаковића против нашег клуба и директора Слободана Милутиновића и за сваку наредну изнесену лаж поднећемо кривичну пријаву, поручују из Клуба.
EUR/RSD 117.1776
Најновије вести