ФК Кабел задесио озбиљан проблем: Попустила кровна конструкција

Фудбалери трећелигаша Кабела, након блиставе јесени и освојеног другог места, налазе се на заслуженом одмору.
Krov Kabel1
Фото: Dnevnik.rs

Шеф струке Милан Белић дао је играчима вољно до средине јануара, за када је заказао ново окупљање. На паузу су Новосађани отишли озарених лица, али, како ствари стоје, прозивку могу дочекати и као - бескућници.

Обилан и влажан снег донео је пуно невоља градским структурама, настрадало је дрвеће, као и објекат управне зграде и свлачионица Кабела на игралишту крај Штранда. Под великим теретом попустили су носећи стубови, а евидентно је да је попустила и комплетна конструкција. Агилни председник Слободан Милутиновић био је на лицу места, уверио се колико је озбиљан проблем, па је упутио вапај за помоћ.

„Права је срећа што се првенство завршило и то да у објекту који прокишњава и на путу је да се сруши није било никога. Под хитно нам је потребна помоћ, јер ћемо у супротном остати без зграде, свлачионица и услова за нормалан рад. Уложили смо пуно средстава у терен, који је међу најбољима у земљи, али су нам, што се тиче новонастале ситуације, везане руке. Чинимо велике напоре да се не деси оно најгоре“, у даху је рекао Милутиновић, изразивши наду да ће неопходна помоћ стићи на време. 

М. Поповић  

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести