ФК Раднички: Навијач Напретка напао Лалатовића

КРУШЕВАЦ: Фудбалски клуб Раднички из НИша саопштио је вечерас да је један навијач Напретка вербално напао тренера Ненада Лалатовића на конференцији за медије после утакмице у Крушевцу коју су Нишлије добиле 2:1.
Radnicki Nis
Фото: Tanjug

"На конференцији за медије након меча у Крушевцу догодио се велики скандал, пошто је на њу ушао навијач Напретка и вербално напао шефа стручног штаба Радничког Ненада Лалатовића, упутивши му највулгарније увреде. Сама конференција почела је неуобичајеним питањем ПР-а Напретка, које је било формулисано на јасан начин да се Лалатовић испровоцира, а касније се надовезао и већ поменути навијач, којем свакако није било место у просторији предвиђеној за новинаре", истиче се у саопштењу Нишлија.

Како се наводи, ово је очигледан покушај да се на историјски успех Радничког и освојено друго место у полусезони баци мрља.

"Завршили смо на другом месту на табели са само једним поразом у 21 одиграном мечу. ФК Раднички позива надлежне инситутуције да реагују и да казне ФК Напредак за недопустив пропуст у организацији конференције за штампу. Чињеница је да је у простору за медије била особа која није новинар и чији је задатак био само да испровоцира Ненада Лалатовића. Стиче се утисак са је тај хулиган имао задатак да умањи значај ове полусезоне за историју Радничког", поручују Нишлије.

Раднички је у утакмици 21. кола савладао Напредак 2:1.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести