ФК Војводина и хотел „Палисад” озваничили успешну сарадњу

Годинама уназад фудбалери Војводине летње припреме обављају на Златибору, где су редовни гости тамошњег хотела “Палисад”.
Potpisivanje ugovora
Фото: ФК Војводина

Сарадња је обострано произвела велико задовољство, а новосадски фудбалери по правилу се срећу са комфорним смештајем, љубазним и предусретљивим особљем и максималним условима за рад. Одлучено је да успешни међусобни однос буде и озваничен, па је на штанду туристичке организације Западне Србије на Сајму лова, риболова, туризма, екологије и спорта (ЛОРИСТ), потписан петогодишњи уговор о пословно-техничкој сарадњи између ФК Војводина и хотела “Палисад”.

У име новосадског суперлигаша уговор је потписао спортски директор Саша Дракулић, док је с друге стране потпис ставила Катарина Цицварић, директорка маркетинга и продаје овог објекта. Свечаном чину су, поред представника медија, присуствовали и првотимци Војводине Емил Роцков, Никола Симић, Филип Старич и Немања Ахчин.

Саша Дракулић се још једном захвалио људима из “Палисада” на сјајним условима за рад, док је Катарина Цицварић истакла задовољство због чињенице што ће црвено-бели и у наредних пет година део летњих припрема спроводити у реномираном хотелу “Палисад”.

А. П.

EUR/RSD 117.0802
Најновије вести