ФК Војводина: Мићин двоструки стрелац

Јучерашњи дан фудбалери Војводине искористили су да одиграју тренинг утакмицу, између првотимаца са мањом минутажом и момака који се још увек боре да потпишу уговор.
Дневник/С. Шушњевић
Фото: Дневник/С. Шушњевић

Пре самог сусрета, стандардни играчи одржали су лакши тренинг, на којој су се после паузе због лакших повреда појавили и Богдан Планић и Филип Малбашић. Њих двојица лако су издржали спорији ритам тренинга, али је одређене проблеме имао Марко Вукасовић, који је и у Словачкој играо с повредом мишића задње ложе.

- Осећам још увек бол и нисам потпуно спреман да одговорим напорима, али се надам да ће уз терапију, све брзо доћи на своје место и да ћу моћи да нормално радим - рекао је Вукасовић.

Данас ће играчи који конкуришу за тим пре подне отићи на базене у  у Бачком Петровцу, а поподне одрадиће редован тренинг. Тренер Ненад Ланић очигледно жели да екипа што више буде заједно, да се што боље упозна и да у духу заједништва гради форму,као и атмосферу пред скори почетак првенства.

- Лепо је што ћемо имати активну паузу у раду и што ћемо сви бити на окупу - рекао је голман Емил Роцков. - Веома је битно да изградимо атмосферу унутар екипе, како бисмо што пре заборавили Ружемберок и посветили се домаћем првенству.

Што се саме утакмице тиче, виђена је динамична, занимљива игра у којој су сви фудбалери настојали да пруже максимум и покажу се у најбољем издању. Посебно се истицао млади Петар Мићин у саставу А тима, који је постигао два гола и доста претрчао, а најлепши погодак  је био онај који је постигао Милан Спремо у 53. минуту, када је погодио саме рашље голмана Николе Перића.

А. Предојевић

Војводина А - Војводина Б  5:3 (2:1)

НОВИ САД: Игралиште ФЦ “Вујадин Бошков”, гледалаца 50, судија: Гњатовић (Нови Сад), стрелци: Мићин у 39. и 73. Алвеш у 44. и Спремо у 53. и Миросављев у 85. за Војводину А, а Вујановић у 5. Гајић у 49. и Нешковић у 80. минуту за Војводину Б.

ВОЈВОДИНА А: Кордић, Лазаревић, Антић, Алвеш, Бабић, Л. Зличић, Ковусу, Мићин, Стаменић, Цебара, Михајловић. Играли су још: Бурековић, Деветак, Спремо, Живковић, Миросављев, Веселиновић.

ВОЈВОДИНА Б: Перић, Богојевић, Кнежевић, Симић, Иванчевић, Јовић, Ђуришић, Пантовић, М. Зличић, Вујановић, Френсис. Играли су још: Стојановић, Пантелић, Берић, Батар, Јагодић, Тегелтија, Ковачевић, Милетић, Нешковић, Гајић. 

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести