ФК Војводина уочи прелазног рока: До сада два доласка и одласка

За три дана званично ће почети зимски прелазни рок за професионалне фудбалере, који, по правилу, навијачи ишчекују с посебним интересовањем.
Ј. Грлић/ Ненад Лалатовић и Никола Дринчић
Фото: Ј. Грлић/ Ненад Лалатовић и Никола Дринчић

Из угла Војводине, наредни дани могли би да донесу заниљмиве трансфере, тим пре што је тренер Ненад Лалатовић одавно рекао да ће у тиму бити промена. Он је у јавност изишао с конкрентим именима играча које би волео да види у црвено-белом дресу, али и с именима оних на које не рачуна за пролећни део сезоне. У јавности се доста спекулисало током минулих дана како о могућим новајлијама, тако и онима који су већ учинили или тек планирају да оду из Новог Сада.

- Уговоре с Војводином потписали су Миљан Вукадиновић и Лазар Стојсављевић, док су папире узели Жељко Филиповић и Никола Петковић, који могу да изаберу нове средине. Других званичних потеза до сада није било – саопштио је секретар Александар Влашкалић.

Клупски челници  ових дана веома су активни по питању испуњења жеља које им је предочио Лалатовић. То значи да се преговара са Момчилом Мркаићем (Јавор), Марком Петковићем (без клуба), Стефаном Ђорђевићем (Раднички Ниш) и Богданом Младеновићем (Жил Винсенте, Португалија).

- Очекујем да ће све што је везано за њихове евентуалне доласке, бити познато у наредних дан или два. Председник клуба Војислав Гајић у сталном је контакту с људима из клубова чији су жељени играчи тренутно чланови и верујем да ће се ти разговори завршити повољно за Војводину – казао је Лалатовић. 

Екипа тренира два пута дневно.

- Играчи тренирају два пута дневно, што је у овој фази и нормално. Очекујемо да нам се у раду ускоро прикључи и Никола Дринчић, који још увек ради терапије због упале тетиве. Винсент Езе се вратио из Нигерије, тако да сада радимо у готово комплетном саставу. Све иде жељеним током – задовољан је Лалатовић.

А. Предојевић

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести