Француски фудбалери ће ипак поздравити навијаче по доласку у Париз (видео)

ПАРИЗ: Француски фудбалски репрезентативци поздравиће вечерас навијаче на Тргу конкорд у Паризу по доласку из Дохе са Светског првенства, саопштио је данас Фудбалски савез ове земље (ФФФ).
Фонет/АП
Фото: Фонет/АП

Председник ФФФ-а Ноел ла Грае изјавио је јутрос да неће бити свечаног дочека за фудбалере, пошто они желе да по доласку у Париз одмах оду својим кућама и истакао да нико није расположен за шетњу и славље после пораза у финалу Мундијала.

Међутим, "Екип" преноси ново саопштење ФФФ у којем се тврди да ће се француски фудбалери вечерас појавити пред навијачима. ФФФ наводи да се Ле Грае вратио у Париз пре фудбалера и да није знао за одлуку играча и стручног штаба, који желе да се обрате навијачима.

Француски репрезентативци би требало вечерас око 20 сати да слете у Париз, а пола сата касније поздравиће навијаче на Тргу конкорд.

Француска није успела да одбрани титулу на Светском првенству у Катару, пошто је у финалу синоћ поражена од Аргентине после бољег извођења пенала. Француска је пре нешто више од четири године освојила титулу на СП у Русији.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести