ФСС: Подршка УЕФА, против смо Суперлиге

БЕОГРАД: Фудбалски савез Србије ( ФСС) изричито се противи формирању новог европског такмичења Суперлиге, тзв. лиги богатих, такмичења које својим израженим егоизмом узима фудбалу оно што га је учинило планетарним и најпопуларнијим, осећај заједништва и солидарности, наводи се у саопштењу ФСС-а.
FSS logo
Фото: Youtube Printscreen

"Игра која спаја а не раздваја, игра која свима омогућава неки сан, припада заједничкој породици УЕФА и ФИФА, систему складних и организованих фудбалских структура. Тим поводом, Фудбалски савез Србије пружа максималну подршку УЕФА у напорима да фудбалска породица из свега изађе још јача. Једноставно, фудбал на терену, кроз историју и резултате, не може и не сме да прави разлику на богате и сиромашне", поручују из ФСС-а.

"И то је оно што је највећа вредност фудбала. Да шампион буде аутсајдер, из лиге испадне фаворит. Свако има право избора, наш избор је само један - подршка Уефи", закључују из Фудбалског савеза Србије.

⚽ #UEFA 🤝 #FSS 🇷🇸 „Фудбалски савез Србије изражава јасан став против формирања новог европског такмичења или тзв. „лиге...

Posted by Fudbalski savez Srbije on Уторак, 20. април 2021.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести