Фудбалери Бечеја освојили бод на гостовању у Ужицу

После неочекиваног пораза (1:2) у премијерној утакмици плеј-аута Прве лиге Србије од Новог Пазара у својој авлији крај Тисе, фудбалери Бечеја су на гостовању у Ужицу играли нерешено (1:1) са Слободом.
becej, tomcic
Фото: Чедомир Томчић, фото: Дневник (В. Јанков)

Имали су Бечејци у Ужицу неколико прилика, али лопта није хтела у гол. И кад су сви већ били уверени да ће уписати још једну „нулу“, у надокнади времена лопту је у мрежу послао Чедомир Томчић. Наравно, никоме није сметало што се човек задужен за асистенције уписао у листу стрелаца. Напротив.

„Иако смо до бода дошли у надокнади времена, према виђеном на терену заслужили смо га, можда и победу, далеко раније“, рекао нам је по повратку из Ужица стрелац Чедомир Томчић.

„Али, неће нас гол. Било је ово једно од наших бољих издања, имали смо лопту у поседу, организовано играли, али нам је недостаје прецизнији завршни ударац. На нашу несрећу, после једне грешке смо кажњени. Наставили смо да атакујемо и посрећило нам се. Станојев је проиграо Дражића, овај протурио лопту поред голмана и ја сам имао задатак да је само скренем у мрежу. Понављам, штета што раније нисмо постигли погодак, а било је прилика, јер сам сигуран да би победили.“   

Бод крај Ђетиње је вратио добру атмосферу у екипи. На тренеру Душану Бајићу је сада да психолошки припреми екипу за судар са Чачанима. Из окршаја са „ерама“ ваља извући одређене поуке, а окршај против „зебри са Мораве“ је прича за себе. Можда и кључна за коначан епилог.

В. Јанков

EUR/RSD 117.1544
Најновије вести