Фудбалери Бечеја задовољни освојеним бодом

Имајући у виду како се кретао резултат и да им је ривал била изузетно квалитетна екипа из Вршца, фудбалери Бечеја не крију задовољство због освојеног бода.
В. Јанков/Освојеним бодом могу да буду задовољни и Бечејци и Вршчани
Фото: В. Јанков/Освојеним бодом могу да буду задовољни и Бечејци и Вршчани

Он ће им бити нови стимуланс за даљи ток пренствене трке, у којој их чекају екипе које су с њима равне по квалитету и амбицијама.

- Знали смо како Вршчани играју и колико су квалитетни. По нашем мишљењу, једини су ривал лидеру, екипи новосадске Младости у борби за наслов првака, па нас нису изненадили. Више смо сами себе изненадили и обрадовали тиме што смо успели да се вратимо после резултата 0:2 до скора 2:2. Све у свему, задовољни смо нашим издањем и освојеним бодом, јер екипа је показала да има карактер. Сада нам предстоји недељу дана за рад и припреме пред гостовање Бачкој у Суботици - рекао је спортски директор Бечеја Милош Андрић.

Вршчани су, поред несумњивог квалитета, показали још једно лице на стадиону крај Тисе. Играли су доста прљаво, а по неспортском понашању - ваљању по терену и „крађи“ времена, нема им премца. Међутим, ако се има у виду да им је учитељ Ненад Мијаиловић, то не чуди. Због неспортског понашања и вербалног сукоба с Милошем Андрићем, био је на граници искључења у полувремену, а онда је судија Давид Ђумић у 75. минуту био приморан да му покаже црвени картон.

Било како било, Вршчани су задржали епитет непобедивих током пуних 10 кола, а Бечејци већ четири кола у низу не знају за пораз. Разлог за задовољство имају и једни и други.

Текст и фото: В. Јанков

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести