Фудбалери из Перлеза имају одличне услове за такмичење

Фудбалери Војводине из Перлеза су се ваљано припремили за првенствене окршаје у Српској лиги.
FK Perlez
Фото: ФК Перлез

Уз то, много тога позитивног урађено је на помоћном и главном терену, па су услови за тренинге и утакмице на изузетно високом нивоу. Клупски секретар Радован Аврамов истиче да Перлез стасава у озбиљан фудбалски ценатар,са одличном инфраструктуром, а од екипе очекује добре резултата у долазећој сезони.

-  Из прошлосезонског састава отишли су голмани Барјактаров и Николовски и играчи  Јованов и Ђокић. Ангажовали смо неколико новајлија: Ранђеловића, Поповића, Бабина, а старијем брату Милану Шушњару придружио се млађи брат Александар Шушњар - рекао је председник клуба Мирко Кнежевић.

Тренер Живан Јелин је у више проверних утакмица дао шансу свим играчима, сагледао с каквим потенцијалом располаже па верује да ће екипа бити спремна за такмичење.

- Следи нам дуга и напорна сезона.Лига је веома квалитетна и зато је незахвално  још сада давати било какве прогнозе око евентуалног пласмана. У првом колу гостујемо Дунаву у Старим Бановцима и надамо се повољном резултату. Настојаћемо да будемо резултатски успешнији у односу на претходну сезону – поручио је тренер Јелин.

Ж. Марковић

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести