Фудбалери Кабела ушли у другу недељу припрема

Фудбалери Кабела почели су припреме пре више од недељу дана, а прву седмицу уводног дела требали су да заврше утакмицом са новим Суперлигашем Бачком.
zoran vasiljevic
Фото: Зоран Васиљевић, фото: Ј. Грлић

- Због тренутне неповољне ситуације и препорука здравствих органа око  окупљања били смо принуђени да откажемо већ заказану проверу са Бачком, у којој би шансу пружили неколицини играча које кроз тренинге и утакмице желимо да проверимо да ли по квалитету могу да конкуришу за састав  у наредном првенству, а имамо високе амбиције - каже тренер Зоран Васиљевић.

Уместо утакмице са Бачком кабеловци су међусобно одмерили снаге.


Гужвица уместо Котрљановића

Досадашњег кондиционог тренера Котрљановића заменио је Слободан Гужвица.

Гужвица је до сада бринуо о кондицији млађих категорија Војводине.


- На располагању имам 13 играча из прошле сезоне. Од оних на које рачунам недостаје талентовани нападач Милан Видаков, који би требало да нам се ускоро придужи. Од новајлија ту су Матић и Дучић из зрењанинског Радничког и Грбовић из крагујевачког. Утренажном процесу су и тројица искусна играча - није желео да обелодани имена Васиљевић док се папирологија не заврши.

Традиционално појачања се чекају из редова Војводине.

- Није то никаква новост, окренути смо помоћи од старијег брата. Досадашња сарадња била је од обостране користи, што је потврдила предходна сезона и повратак голмана Вуклиша, Бјековића, Мандића и Пантелића у редове Воше. Управе наша два клуба су у сталним контактима па се надамо што скоријем доласку појачања из Војводинекако.

Пандемија и сада много тога диктира у спорту.

- Помно пратимо ову ситуацију која нам и те како компликује планове. Планирали смо барем пет провера које би нам послужиле да се екипа уигра, прва је отпала, а ако буде дозвољено одиграћемо утакмице са  Колубаром и  Радничким из Зрењанина, а велика нам је жеља и  са Војводином. Видећемо шта ће се  од тога реализовати - казао је Васиљевић.

М. По.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести